Acasă Actualitate Profesorii de la Universitatea din Cernauti si-au luat revansa si au castigat...

Profesorii de la Universitatea din Cernauti si-au luat revansa si au castigat meciul de fotbal disputat cu universitarii suceveni


Intră acum și în grupul de

Echipa profesorilor de la Universitatea Națională „Yurii Fedkovici” Cernăuți a ieșit câștigătoare din meciul de fotbal amical disputat cu omologii români de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Confruntarea a avut loc sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 16.00, pe terenul de fotbal acoperit al USV.

meci de fotbal universitari Suceava-Cernauti (1)



„Devenită tradițională, întâlnirea celor două echipe a prilejuit consolidarea relațiilor de parteneriat pe care universitatea suceveană le are cu universitatea din Cernăuți, de această dată printr-o comunicare non-formală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții USV.

Meciul dintre universitarii din Cernăuți și cei din Suceava s-a încheiat cu scorul de 3 – 2, în favoarea jucătorilor ucraineni, în acest fel ei luându-și revanșa pentru înfrângerea suferită pe teren propriu în luna noiembrie.

Pe lângă jocul de fotbal, oaspeții au fost însoțiți într-o vizită a campusului universitar și au avut acces la bazinul de înot al USV.

„În condițiile dificile cu care se confruntă populația Ucrainei, continuarea tradiției competițiilor sportive între comunitățile noastre academice aduce sentimentul normalității și fairplay-ului dat de cooperarea frumoasă care se dezvoltă și în plan non-formal între cele două instituții”, se mai arată în sursa citată.

 

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version