Medicul Ilie Merticariu-noul director interimar al Spitalului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Desemnarea medicului Ilie Merticariu pentru ocuparea acestei functii a fost stabilita, miercuri, de Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean Suceava.

Directorul Directiei de Sanatate Publica Suceava, Cristian Irimie a spus ca demisia doctorului Hincu a fost acceptata de membrii Consiliului de Administratie incepind cu data de 14 februarie si estimeaza ca examenul de ocupare a postului incredintat cu titlu interimar doctorului Merticariu va fi organizat dupa primirea avizului Ministerului Sanatatii, cel mai probabil la sfirsitul lunii martie.

Medicul chirurg Sorin Hincu, membru al PSD, si-a prezentat, simbata, demisia declarind ca “a inteles clar “ din mass-media semnalele prefectului liberal Orest Onofrei, potrivit carora el nu mai este dorit la conducerea institutiei sanitare.

El a spus intr-o conferinta de presa ca intentiona de mai mult timp sa-si dea demisia din functia pe care a ocupat-o aproape opt ani de zile, deoarece considera ca este normal ca dupa o perioada lunga, agitata si cu foarte multe probleme care il greveaza pe orice om, sa se dedice mai mult profesiei sale de baza, cea de chirurg. Doctorul Hincu a spus insa ca hotarirea pe care a luat-o a fost una oarecum precipitata, dat fiind faptul ca el dorea sa predea stafeta intr-un mod onest si elegant. Si asta, pentru ca a inteles ca s-a schimbat puterea si au venit alte structuri care, in mod normal, trebuie sa-si stabileasca echipa cu care sa lucreze.


Intră acum și în grupul de