Teribilism la volan in Bilca: Trei tineri au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean dupa un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani au ajuns la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite după ce unul dintrei ei, șofer al unei mașini, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de beton din gardul unei gospodării.

ACCIDENT

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 4.00, pe DC  Bilca. Tânărul de 20 de ani, din satul Costișa, comuna Frătății Noi, de la volanul mașinii, se deplasa dinspre comuna Gălănești spre centrul comunei Bilca alături de alți doi tineri de 21, respectiv 23 de ani. Într-un moment de neatenție și teribilism, din cauza vitezei excesive tânărul șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers, a rulat pe acostament, izbindu-se frontal în stâlpul din beton al gardului unui imobil.

În urma impactului puternic, mașina a fost distrusă, iar cei trei tineri au fost grav răniți, ei ajungând la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.

Polițiștii nu l-au putut testa pe șofer cu etilotestul, din motive medicale, însă medicii i-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 


Intră acum și în grupul de