Tanara de 25 de ani, sechestrata in masina si agresata de fostul iubit

O tânără în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost sechestrată şi agresată de fostul său iubit, care s-a oferit să o ducă acasă cu maşina.

minor prins de politisti

Marți seara, în jurul orei 19.15, în apropierea intersecției cu DN 17, pe varianta de ocolire a municipiului Suceava, polițiștii din Șcheia i-au găsit pe cei doi, ocazie cu care au aflat că fata a fost victima unor agresiuni din partea tânărului de la volan.

În timp ce se afla într-o stație de autobuz  tânăra a fost contactată de fostul prieten, acesta convingând-o să o ducă acasă cu mașina. Însă, pe timpul deplasării între cei doi a izbucnit un conflict, iar  bărbatul a lovit-o și amenințat-o pe tânără, i-a luat telefonul și i-a citit corespondența, după care a distrus ecranul.

Mai mult, la solicitarea tinerei de a opri autoturismul și de a o lăsa să coboare,  şoferul a blocat ușile și a refuzat să oprească mașina, deplasându-se pe raza satului Șcheia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”, „ameninţare”, „distrugere”, „violarea secretului corespondenței” și „lipsire de libertate în mod ilegal”.