Tanara de 25 de ani, sechestrata in masina si agresata de fostul iubit


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost sechestrată şi agresată de fostul său iubit, care s-a oferit să o ducă acasă cu maşina.

minor prins de politisti

Marți seara, în jurul orei 19.15, în apropierea intersecției cu DN 17, pe varianta de ocolire a municipiului Suceava, polițiștii din Șcheia i-au găsit pe cei doi, ocazie cu care au aflat că fata a fost victima unor agresiuni din partea tânărului de la volan.

În timp ce se afla într-o stație de autobuz  tânăra a fost contactată de fostul prieten, acesta convingând-o să o ducă acasă cu mașina. Însă, pe timpul deplasării între cei doi a izbucnit un conflict, iar  bărbatul a lovit-o și amenințat-o pe tânără, i-a luat telefonul și i-a citit corespondența, după care a distrus ecranul.

Mai mult, la solicitarea tinerei de a opri autoturismul și de a o lăsa să coboare,  şoferul a blocat ușile și a refuzat să oprească mașina, deplasându-se pe raza satului Șcheia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”, „ameninţare”, „distrugere”, „violarea secretului corespondenței” și „lipsire de libertate în mod ilegal”.

 

 


Intră acum și în grupul de