Harsovschi arunca bomba in Consiliul Local Suceava: „Nu vom mai sustine niciun eveniment acolo si vom cere sa mutam institutiile publice ale CL in alta parte”


Intră acum și în grupul de

Nemulțumit de felul în care au evoluat lucrurile și de faptul că o promisiune făcută sucevenilor nu a fost respectată, liderul reprezentanţilor PNL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harşovschi, a mustrat în ședința ordinară de CL conducerea Iulius Mall. Motivul pentru care consilierul local sucevean s-a arătat indignat este situația neclară în privința deschiderii unui cinematograf modern pentru locuitorii Sucevei.

lucian harsovschi 2013

 

Discuțiile despre posibilitatea deschiderii unui cinematograf în complexul comercial au avut loc în contextul în care Municipiul Suceava s-a asociat cu Iulius Mall cu prilejul organizării Revelionului în aer liber. În opinia lui Harşovschi, acesta ar putea fi ultimul eveniment organizat în parteneriat cu mall-ul din lunca Sucevei.

„Astăzi votăm pentru ultima dată ca un eveniment să se desfășoare acolo”, a spus consilierul local.

El a mai arătat că va solicita mutarea instituțiilor publice care funcționează în complexul comercial: „Public vă anunț, domnule primar, că nu vom mai susține de acum încolo niciun eveniment acolo și vom cere să mutăm instituțiile publice aparținând Consiliului Local în altă parte. Ştiu că avem facilități acolo, dar sunt și alte centre comerciale care ne pot oferi facilități”, a menționat Harşovschi.

În acest sens, el a cerut un răspuns oficial din partea conducerii Iulius Mall, sperând ca până la următoarea ședință de CL, de la finele lunii ianuarie, problema să fie clarificată.

 

 


Intră acum și în grupul de