S-a deschis un nou spatiu de joaca in municipiul Suceava. „Simply Kids” este locul unde copiii pot sa se joace, sa invete si sa socializeze


Intră acum și în grupul de

Cel mai nou spațiu de joacă din municipiul Suceava, Simply Kids, ce își dorește realizarea unor ateliere de creație pentru copiii cu vârste între 3 și 12 ani, s-a deschis, vineri, 19 decembrie 2014, în zona intersecției semaforizate Mărășești, pe str. I. G. Sbierea 25B.

„Simply Kids vă așteaptă cu ateliere de creație, pictură, teatru, balet, muzică, cursuri de șah, ateliere de gătit, petreceri tematice, cursuri de limbi străine, joacă și teme cu micii școlari.

Imaginația și creativitatea copiilor este surprinzătoare, ca să nu mai vorbim de viteza cu care învață lucuri noi… Cu puțin ajutor din partea noastră, ei au posibilitatea să își descopere sau să își dezvolte aptitudinile și personalitatea prin artă – pictură, teatru, creație, muzică, aranjamente florale, să capete îndemânare, să își stimuleze inteligența prin cursuri de șah, limbi străine, să își dezvolte motricitatea și să se antreneze la cursurile de balet și dans și nu și nu în ultimul rând, să își facă de cap într-un mod constructiv și distractiv la atelierele de gătit.

simply kids-41

Ziua de naștere a fiecărui copilaș – atât de asteptată și dorită tot anul, pe lângă cea de Crăciun – trebuie să fie însoțită și de o petrecere specială! Spațiul nostru va fi decorat în funcție de preferințele sărbătoritului în materie de culori, activități, personaje, animăluțe, povești…. Invitații vor fi distrați, antrenați, pictați, răsfățați, încântați, fiecare copil va realiza împreună cu noi un proiect creativ cu care se va mândri acasă și care îi va aminti de cea mai tare petrecere. La solicitarea părinților, putem să ne ocupăm și de burtica invitaților – gustări, apă, suc și bineînțeles, tortul preferat.

Pentru copiii între 6 și 10 ani încercăm să creem un mediu perfect pentru tot ce au nevoie atunci când termină programul de la școală – relaxare, joacă, teme… Ei vor putea să își împărtășească noile cunoștințe, vor avea parteneri de joacă, își vor putea pregăti lecțiile pentru a doua zi alături de alți copii de aceeași vârsta care trec prin aceleași experiențe noi și se confruntă cu aceleași provocări…

Majoritatea atelierelor noastre se pot implementa și în grădinițe. Ca și activitate extrașcolara sau chiar în cadrul proiectelor tematice realizate în grupe, putem desfășura diverse activități creative pe temele alese de cadrele didactice și părinți, asigurând toate materialele necesare.

simply kids-15

Joacă-te, testează, experimentează! Acesta este sloganul Simply Kids. Acum, înainte de sărbători, ne-am gândit să facem un cadou atât părinților, cât și copiilor, un nou spațiu de joacă cu ateliere de creație. Simply Kids – un loc în care copiii pot să învețe, să se distreze, să socializeze, să descopere, să își facă noi prieteni, să își dezvolte creativitatea și curiozitatea, un loc în care să se joace, să testeze și să experimenteze….

În vacanțe, Simply Kids va fi deschis de la ora 10 până la 17. În restul anului, vă așteptăm de luni până vineri între orele 12 – 20 și în week-end între 10 și 16.

simply kids-43

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe www.simplykids.ro sau telefonic la 0744 238 836. Dragi copilași, vă așteptăm cu drag și ateliere interesante și constructive”, au transmis reprezentanţii spaţiului de joacă Simply Kids.


Intră acum și în grupul de