Magazine sucevene amendate pentru vizare de produse alimentare neetichetate


Intră acum și în grupul de

Astfel, la magazinul mixt din Baia al GETANIA TRANS SRL Suceava se aflau expuse la comercializare pulpe si ciocanele din pui vrac (40 kg) preambalate de agentul economic, fara a avea etichete cu denumirea produsului, producator, data limita de consum.Biscuitii si fursecurile nu aveau preturile afisate , vanzatorul nu avea completate in carnetul de sanatate toate analizele, iar registrul unic de control nu se afla la sediul magazinului mixt. Deoarece administratorul societatii nu se afla la sediul magazinului, i-a fost lasata o invitatie pentru o data ulterioara , de a se prezenta la sediul OJPC Suceava pentru clasificarea situatiei existente la data controlului. Neprezentarea acestuia a condus la sanctionarea societatii cu 24 milioane lei.

La ANADYON SRL Suceava s-a constatat comercializarea prin punctul de lucru din complexul Rozita, de biscuiti, covrigei, sticksuri, alune, fara ca acestea sa fie inscriptionate cu data fabricatiei, cantitatea neta, data limita de consum. Produsele au fost oprite de la comercializare iar societatea sanctionata cu doua milioane lei.

Tot pentru aceleasi deficiente insa constatate la pungile cu soia si palete de cartofi, a fost amendata cu doua milioane lei VEVA IMPEX SRL Radauti.

In magazinul din Vama apartinand de SPICUL CAPRIAN SNC s-au gasit expuse la comercializare pulpe vrac de pui fara a fi etichetate.Acestea au fost oprite de la comercializare, iar societatea sanctionata cu doua milioane lei.

Tot cu 2 milioane lei a fost sanctionat si SOIMARU SRL Ilisesti, deoarece comercializa faina de orez si concentrat pentru hrana animalelor, fara etichete cu elemente de identificare.


Intră acum și în grupul de