Sucevenii au cerut sprijinul polistilor, in prima zi de Craciun, in aproape 230 de cazuri


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 250 de polițiști au fost prezenți la datorie în prima zi de Crăciun și au intervenit la 229 de solicitări. Totodată, au fost aplicate amenzi de peste 22.500 de lei și au fost constatate 24 de infracțiuni, pe raza județului Suceava nefiind înregistrate evenimente deosebite.

Potrivit IPJ Suceava, în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, sucevenii s-au bucurat în linişte de Sărbătoarea Naşterii Domnului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite sau cu un impact major.

politie amenzi

Cu toate acestea, poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni, dintre care 17 de natură judiciară, patru la regimul circulaţiei rutiere, o infracțiune la regimul silvic şi două de alte genuri și au dat 85 de amenzi, în valoare de 22.580 de lei. Pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 16 amenzi, iar pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au dat 66 de amenzi, au retras două certificate de înmatriculare şi au reţinut șapte de permise de conducere.

În total, agenții de pe raza județului au intervenit la aproape 229 de solicitări, dintre care 155 fiind prin serviciul de urgenţă 112.

Și în perioada următoare, poliţiştii suceveni vor fi la datorie, pregătiţi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale şi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea cetăţenilor.

„Mai mult, având în vedere atenţionarea meteorologică  „Cod galben” de ninsori, vânt, polei, precipitaţii mixte, ce a fost emisă la nivelul judeţului Suceava în intervalul 26.12.2014, ora 20.00- 29.12.2014, ora 23.00,  la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava sunt asigurate capabilitățile necesare de acţiune şi intervenţie pentru participarea la înlăturarea, sau limitarea posibilelor evenimente negative produse pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile”, se mai arată în sursa citată.

Polițiștii suceveni vă urează DRUM BUN, FĂRĂ EVENIMENTE ŞI SĂRBĂTORI FERICITE ÎN CONTINUARE!

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de