Vremea se raceste din noaptea de duminica spre luni. In Suceava se va depune strat de zapada de 12-20 cm, la Vatra Dornei de 25 cm. Vezi cat de frig va fi de Revelion


Intră acum și în grupul de

Temperatura aerului se va răci începând din noaptea de duminică spre luni, în municipiul Suceava, astfel încât dacă la primele ore ale dimineţii, să se înregistreze -4 ..-5 grade Celsius, în cursul zilei de luni temperatura să nu urce peste -7 grade Celsius.

Potrivit prognozei meteo de pe mai multe site-uri de specialitate, vremea continuă să se răcească astfel încât maxima de marţi să fie de -9 grade Celsius, iar minima de -12 grade Celsius.

suceava zapada trafic greu

În cursul zilei de miercuri temperatura maximă va fi de -10 grade Celsius, iar în noaptea de Revelion se aşteaptă minime de -17 grade Celsius.

Conform prognozei meteo, până luni seara, în municipiul Suceava, în urma ninsorilor se va depune un strat de zăpadă cuprins între 12 şi 20 de cm.

La Vatra Dornei se aşteaptă ca noul strat de zăpadă depus să ajungă la 25 de cm.

În această zonă marţi ar urma să fie ger, cu -22 de grade Celsius, în timp ce în noaptea de Revelion temperatura aerului să fie de -20 de grade Celsius.

 

Duminică seara, în municipiul Suceava erau -3 grade Celsius, iar în judeţ, cel mai frig era la Poiana Stampei, – 6 grade Celsius.

 


Intră acum și în grupul de