Mai multe persoane blocate de nameti pe drumurile judetului au fost salvate de pompierii militari


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni s-au confruntat luni seară, dar și marți dimineață cu numeroase cazuri în care mai multe persoane au rămas izolate printre nămeți, în mașini.

utilaje deszapezireUn prim caz în care au intervenit militarii de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu un autocamion şi o ambulanţă SMURD s-a înregistrat luni seara, în jurul orei 22.00. Atunci patru persoane au fost salvate din două mașini rămase înzăpezite pe DN17A, pe raza comunei Dorneşti.

De asemenea, alte două echipaje cu două autospeciale, inclusiv o autoşenilată, au salvat patru persoane rămase înzăpezite într-un autoturism pe drumul comunal ce leagă localităţile Grăniceşti şi Gura Solcii.

Și un echipaj de poliţie şi un utilaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ilişeşti au deszăpezit, în jurul orei 23.35, o autoutilitară care circula pe DJ178, între localităţile Ciprian Porumbescu şi Ilişeşti și în care se afla o femeie.

O altă persoană a fost recuperată dintr-o mașină rămasă înzăpezită pe drumul judeţean 209C, între localităţile Lucăceşti şi Moara. Pentru salvarea respectivei persoane au intervenit, marți dimineața, în jurul orei 2.20, un echipaj de poliţie şi un utilaj al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Moara.


Intră acum și în grupul de