Iesean prins de politistii din Falticeni cu tigari de contrabanda cumparate din Bazarul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani, din județul Iași, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă după ce polițiștii rutieri fălticeneni au descoperit în mașina condusă de un alt bărbat, tot din Iași, țigări în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

tigari de contrabanda in saci de faina (1)Polițiștii din Fălticeni au oprit pentru control în cursul zilei de marți, 30 decembrie 2014, pe strada Sucevei, mașina condusă de un bărbat de 30 de ani, din Iași, iar cu ocazia verificării au descoperit doi saci plini cu țigări, care ulterior s-au dovedit a fi ai ieșeanului de 34 de ani, pasager în autoturism.

Totodată, în mașină se mai afla un tânăr de 18 ani care a fost luat la ocazie din municipiul Suceava și care nu avea cunoștință despre țigările din mașină.

Bărbatul de 34 de ani le-a declarat agenților că cele 700 pachete de țigări de proveniență ucraineană găsite în cei doi saci le-a cumpărat din Bazarul Suceava, de la o persoană necunoscută, pentru consum propriu.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, iar bărbatul de 34 de ani, din județul Iași, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de