Un tanar mort de beat s-a urcat la volan in noaptea de Revelion si a avariat trei masini într-un accident de pe strada Marasesti din Suceava


Intră acum și în grupul de

După ce a chefuit bine în noaptea de Revelion, un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea, s-a urcat la volan mort de beat, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit într-o altă mașină care circula regulamentar, proiectând-o într-un autoturism parcat.

accident politie

Potrivit IPJ Suceava, în dimineața primei zile din 2015, în jurul orei 05.30, pe str. Mărăşeşti, din municipiul Suceava, tânărul de 23 de ani de la volanul unei mașini a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 29 ani, proiectându-l într-un autoturism parcat.

În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului și un tânăr de 24 ani, tot din comuna Marginea, pasager în autoturism, au fost răniți, cel din din urmă având nevoie de 5-7 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au testat cu etilotestul pe bărbatul de 29 de ani, rezultatul fiind negativ, iar tânărului de 23 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei întrucât nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării avansate de ebrietate.

Față de tânărul de 23 de ani, din comuna Marginea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, şi „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.

 


Intră acum și în grupul de