In judetul Suceava, se circula in conditii de iarna. 25 de utilaje de deszapezire sunt prezente pe drumurile judetene, 43 pe cele nationale


Intră acum și în grupul de

Pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de 1- 2 cm, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, utilajele de deszăpezire sunt mobilizate la ambele secţii de drumuri naţionale.

Astfel, în zona de competenţă a Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Suceavase acţionează cu 19 autoutilaje, pe toate cele 9 drumuri naţionale din administrare. Au fost împrăştiate 144 tone de material antiderapant.

Totodată, în zona de competenţă a SDN Câmpulung Moldovenesc, se acţionează cu 24 autoutilaje  pe toate cele 5 drumuri naţionale din administrare. Au fost împrăştiate 301 tone de material antiderapant.

În ceea ce priveşte furnizarea de energie electrică au fost înregistrate un număr de 12 deranjamente colective pe linie de joasă tensiune, fiind afectaţi 195 de abonaţi şi două deranjamente pe linie de medie tensiune, respectiv Rădăuţi – Grăniceşti – 3.500 abonaţi şi Vicov – Putna – 400 abonaţi.

„Echipele E-ON sunt în teren pentru a remedia deficienţele apărute”, a precizat prefectul Florin Sinescu.

Pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Au fost împrăştiate 289,5 tone material antiderapant, acţionându-se cu 25 autoutilaje.


Intră acum și în grupul de