Bunuri furate din magazia unui barbat din Suceava chiar de nepotul acestuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Suceava, a căzut victima unui nepot de 20 de ani, din comuna Adâncata, care i-a furat mai multe lucruri dintr-o magazie din curtea locuinţei.

lacat

 

Unchiul băiatului de 20 de ani a reclamat Poliției Suceava faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul a pătruns în magazia sa care nu era asigurată cu lacăt sau yală și a sustras o punte spate auto şi o ladă cu piese auto, a căror număr şi denumire nu o poate preciza.

Ulterior, din discuţiile telefonice purtate cu mama tânărului, s-a stabilit că acesta a ascuns bunurile sustrase în câteva glugi de strujeni, aflate la circa 200 metri.

Polițiștii suceveni au găsit o parte din bunurile furate în locul indicat de mama tânărului, iar puntea auto spate, precum şi o planetară auto cu tot cu braţ, au reintrat în posesia proprietarului.

Bărbatul păgubit a declarat polițiștilor că va face o estimare a bunurilor nerecuperate cu care se va constitui parte civilă în procesul penal. Nepotul bărbatului s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, dosarul urmând să fie soluţionat de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de