In opt ore, politistii suceveni au aplicat soferilor 150 de amenzi de circa 50.000 lei


Intră acum și în grupul de

O acțiune a polițiștilor rutieri suceveni desfășurată duminică, 4 ianuarie, s-a lăsat cu amenzi în valoare de aproximativ 50.000 de lei, dar și cu permise și certificate de înmatriculare reținute sau retrase.

politie amenzi

Timp de opt ore, între 10.00 și 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier Suceava împreună cu cei de la formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză pe raza judeţului Suceava, în scopul impunerii unui climat de siguranţă.

Astfel, în cadrul acţiunii poliţiştii au constatat o infracţiune, au aplicat 150 de amenzi în valoare totală de 48.194,5 lei, dintre care 95 pentru viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 16 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 6 pentru defecţiuni tehnice şi 29 pentru alte abateri constatate.

Polițiștii au mai reținut 12 permise de conducere, dintre care șase pentru viteză, patru pentru depăşiri neregulamentare, unul prioritate vehicule şi unul pentru alcool. De asemenea, au fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Printre vitezomanii prinși de polițiști se regăsesc și doi bărbați. În cazul primului șofer, radarul l-a surprins cu 103 km/h în localitate, pe D.N. 17  în Poiana Stampei, în timp ce pe al doilea șofer radarul l-a prins pe D.N. 17, pe raza localităţii Stroieşti cu viteza de 110 km/h.

 

 


Intră acum și în grupul de