Femeie gasita moarta in apropierea unei manastiri de maici din localitatea suceveana Botus


Intră acum și în grupul de

Moarte suspectă într-o localitate din comuna suceveană Fundu Moldovei. Cadavrul unei femei în vârstă de 36 de ani a fost descoperit, miercuri,  pe drumul care face legătura între Mănăstirea de Maici Orata din localitatea suceveană Botuş, comuna Fundu Moldovei, şi satul sucevean Delniţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, o maică de la mănăstirea de maici Orata a declarat poliţiştilor că o femeie în vârstă de 36 de ani care se retrăsese în aşezământul respectiv a fost găsită fără suflare în apropierea lăcaşului de cult.

Epureanu a spus că potrivit cercetărilor, femeia ar fi părăsit aşezământul de maici,  în seara zilei de marţi, în jurul orei 21.00,  fără a-şi anunţa plecarea şi a mers la un magazin din satul apropiat Delniţa pentru a-şi cumpăra băuturi alcoolice, iar în cursul dimineţii de miercuri când s-a constatat lipsa acesteia, una dintre măicuţe a trimis un alt îngrijitor de la mănăstire să o caute.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a mai spus că bărbatul respectiv a găsit cadavrul femeii la aproximativ 500 de metri de lăcaşul de cult, pe drumul care face legătura între mănăstirea Orata şi satul Delniţa.

În acest caz se fac cercetări pentru moarte suspectă, iar cauzele care au condus la decesul femeii urmează să fie stabilite în urma efectuării necropsiei, a mai precizat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de