Tanar din Campulung Moldovenesc, bagat in spital de fratele mai mare pentru ca a sarit sa-si apere tatal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la spital după ce a fost lovit în zona capului de către fratele său, mai mare cu zece ani, întrucât a sărit în apărarea tatălui care era agresat.

ACCIDENT - RANITI

Polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost solicitați să aplaneze un conflict, vineri seara, la locuința unui bărbat de 77 de ani, din localitate. Acolo oamenii legii au găsit trei persoane, proprietarul și cei doi fii ai săi, unul de 21 de ani, iar altul de 31 de ani.

Întrucât fiul cel mic al bărbatului de 77 de ani prezenta o lovitură la cap în partea stângă, acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, polițiștii au aflat în urma audierii martorilor faptul că în jurul orei 19.00, fiul de 31 de ani a ajuns acasă într-o stare avansată de ebrietate, a început să se certe cu tatăl său şi să se manifeste violent față de acesta. Văzând că tatăl său este agresat de fratele mai mare, tânărul de 21 de ani a sărit în apărarea părintelui.

Însă, spiritele s-au încins și mai mult, iar bărbatul de 31 de ani s-a deplasat în camera fratelui, lovindu-l în zona capului, după care a spart mai ulte geamuri de la ușile și ferestrele din casă. De asemenea, mai multe bunuri electrocasnice au fost distruse.

Agresorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea efectuării de cercetări.

Nici tatăl și nici fratele bărbatului nu au depus plângere penală împotriva bărbatului de 31 de ani, au informat reprezentanții IPJ Suceava. Chiar și așa, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe şi distrugere.

 


Intră acum și în grupul de