Un paznic de vanatoare l-a amenintat cu moartea pe primarul comunei Vatra Moldovitei. El a fost pus sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care lucra în calitate de paznic de vânătoare în cadrul Asociaței Județeane a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Suceava a fost pus, din 9 ianuarie, sub control judiciar, procurorii dispunând și punerea în mișcare a acțiunii penale.

focuri de arma

Potrivit unui comunicat al prim-procurorului Constantin Steiciuc de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus față de Iurniuc Ghiocel Radu punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul infracţiunii de „ameninţare”.

Procurorii au stabilit faptul că pe data de 13 septembrie paznicul de vânătoare în cadrul AJVPS Suceava, având în dotare arme letale de serviciu, a adresat ameninţări cu moartea, în mod indirect, în prezenţa a doi martori, față de Saghin Virgil, primar al comunei Vatra Moldoviţei.

Totodată, față de inculpat procurorii au luat și măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Paznicul de vânătoare fusese prins în timp ce fura arbori din pădurea Primăriei Vatra Moldoviţei şi l-a ameninţat cu moartea pe primar pentru că acesta l-a reclamat.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a mai arătat că cercetările vor continua în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor şi stabilirii răspunderii penale, urmând ca după finalizarea urmăririi penale, dosarul să fie soluţionat procedural.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de