Un tanar din Poieni Solca a ramas fara piciorul drept, in urma unui grav accident la locul de munca. Vezi ce s-a intamplat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna suceveană Poieni Solca a suferit un grav accident la locul de muncă, în urma căruia şi-a pierdut piciorul drept.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată luni dimineaţă, în jurul orelor 05:06 despre faptul că bărbatul  s-a accidentat în incinta unei societăţi comerciale din Suceava.

ambulanta noaptea

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 04.55, bărbatul, angajat al societății din Suceava, fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat la hala de îngrijiri a animalelor pentru a pune în funcţiune malaxorul de tocat furajele, ocazie cu care, a urcat în cuva de tocare pentru a împinge cu piciorul lamele, iar utilajul a pornit, fiindu-i prins piciorul drept.

Victima a fost  transportată cu ambulanța la spital, fiind internat și diagnosticat cu ,,amputaţie traumatică 1/3 gambă dreaptă”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi ,,vătămare corporală din culpă”, se precizează în buletinul de presă transmis de IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de