Un sofer din Alexandria gonea cu peste 130 de km/h prin localitatea suceveana Danila


Intră acum și în grupul de

Un şofer care conducea autoturismul în localitate cu o viteză de peste 130 km/h a fost identificat în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe fondul vitezei excesive şi consumului de alcool desfăşurată de poliţiştii suceveni în perioada 10-12 ianuarie 2015, pe principalele drumuri naţionale şi europene din judeţ.

Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Alexandria, care a condus autoturismul pe DN 2 pe raza localității Dănila, cu viteza de 131 km/h în localitate.

De asemenea, un alt bărbat, de 55 de ani, din Republica Moldova, a condus auto,  pe DN 2E pe raza localității Sasca, cu viteza de 114 km/h în localitate.

viteza

Totodată, un bărbat de 62 de ani, din comuna Grăniceşti a condus auto pe DN 2  pe raza localității Dărmăneşti cu viteza de 107 km/h în localitate.

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Zvoriştea, a condus auto pe DN 29A, pe raza localităţii Zvoriştea, având o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Bogdănești, a condus auto pe DC Bogdănești fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acţiunii desfăşurată de poliţiştii suceveni, au fost constatate 11 infracţiuni, fiind aplicate 497 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 135.000 lei.

Totodată, au fost reţinute 41 de permise de conducere ( din care 14 pentru viteză şi 11 pentru depăşiri şi 11 pentru alcool şi 5 alte abateri) şi retrase 13 certificate de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de