Accident rutier, la Spataresti, provocat de un sofer din Bacau


Intră acum și în grupul de

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier, miercuri, în jurul orei 14.40, pe DN 2E, pe raza localității Spătărești. O femeie de 41 de ani a fost rănită în urma impactului.

Incidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 28 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autotractor, pe DN 2E, pe raza localității Spătărești, la intersecția cu DN 2.

accident politie

Bărbatul nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unei mașini conduse de un tânăr de 18 ani, din comuna Fântâna Mare, care s-a încadrat corespunzător efectuării virajului la stânga spre DC 11, întrând astfel în coliziune cu acesta.

Impactul puternic a proiectat mașina tânărului de 18 ani într-un alt autoturism condus de un bărbat de 27 ani, din municipiul Fălticeni, care se afla oprit pe DC 11, la intersecția cu DN 2, pentru a acorda prioritate celorlalte autovehicule.

În urma accidentului rutier, o femeie de 41 de ani, din comuna Fântâna Mare, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 18 de ani, a fost rănită ușor.

Polițiștii ajunși la locul accidentului i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cele trei cazuri.


Intră acum și în grupul de