Patru constanteni veniti la furat in Suceava, prinsi de politisti la iesirea din municipiu


Intră acum și în grupul de

Scene demne de filmele de acțiune s-au petrecut miercuri, în cartierul Obcini, din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 18.00, poliţiştii unui echipaj de siguranţă publică, aflaţi în serviciul de patrulare au observat cum doi bărbați au ieşit pe o fereastră dintr-un apartament de la parterul unui bloc de pe strada Staţiunii din localitate.

razie politie

Cei doi aveau asupra lor un bagaj și s-au urcat în grabă într-o mașină.

Pentru prinderea mașini, polițiștii suceveni au declanșat o acțiune de blocare în trafic. Astfel, în jurul orei 19.30, un alt echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava s-a poziţionat la ieşirea din municipiul Suceava către Fălticeni și a localizat autoturismul respectiv, reușind să-l blocheze pe b-dul Sofia Vicoveanca.

„În interiorul autoturismului au fost identificaţi V. Petre, de 26 ani, P. Sali, de 21 ani, domiciliaţi în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa, M. Bogdan, de 18 ani şi O. Maxum, de 13 ani, ambii din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa”, a informat IPJ Suceava.

Polițiștii au descoperit în interiorul autoturismului laptopuri, telefoane mobile, casetofoane, scule, chei, dar și alte bunuri. Printre obiectele găsite se afla și un laptop, în valoare de aproximativ 2.700 lei, furat din locuința din cartierul Obcini.

Bunul furat a fost recunoscut de persoana vătămată şi i-a fost restituit.

Totodată, un alt laptop găsit în portbagajul autoturismului s-a dovedit a fi furat pe data de 13 ianuarie, dintr-o locuinţă din municipiul Iaşi.

În urma probatoriului administrat în cauză, V. Petre, P. Sali şi M. Bogdan au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ei fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. Tinerii vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, băiatul de 13 ani este cercetat în stare de libertate. Minorul a fost internat în Centrul de primire minori în regim de urgenţă Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de