Beat, fara permis de conducere și cu numerele de inmatriculare expirate, un tanar din Radaseni s-a oprit cu masina intr-un gard


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani, din Rădășeni, a scăpat teafăr dintr-un accident rutier produs chiar de el, după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate, deși nu deține permis. Mai mult, mașina condusă de tânăr are numerele de înmatriculare expirate încă din luna octombrie a anului trecut.

masina accident

Joi seara, în jurul orei 23.20, la dispeceratul 112 o persoană a anunțat că pe strada Ion Creangă din Fălticeni a avut loc un accident rutier, o mașină intrând în coliziune cu gardul unei locuințe.

În urma cercetărilor întreprinse de polițiștii fălticeneni, cel care se afla la volanul mașinii avariate era un tânăr de 24 ani, din comuna Rădășeni. Acesta nu a adaptat viteza la drumul acoperit cu polei, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Mașina s-a oprit în gardul a două proprietăți învecinate.

Polițiștii au constatat că numerele de înmatriculare ale mașinii sunt expirate de pe 18 octombrie 2014, iar tânărul nu deține permis de conducere.

Totodată, oamenii legii au descoperit că șoferul avea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

 


Intră acum și în grupul de