O femeie din Campulung Moldovenesc a fost inselata cu 1.000 de euro de cel cu care s-a imprietenit pe internet


Intră acum și în grupul de

O femeie de 61 de ani, din Câmpulung Molodovenesc, a rămas fără 1.000 de euro după ce s-a împrietenit pe o rețea de socializare cu un cetățean străin.

BANI

Polițiștii din Câmpulung Molodovenesc au fost sesizați vineri, în jurul orei 8.30, despre faptul că femeia a fost victima unei înșelăciuni pe internet.

În urma cercetărilor întreprinse, polițiștii au aflat că în urmă cu aproximativ o lună femeia s-a împrietenit cu un cetățean străin, pe o rețea de socializare. Cei doi au stabilit să deschidă o afacere pe teritoriul României.

Ulterior, un delegat al cetățeanului străin a contactat-o pe femeie, în data de 11 ianuarie, și i-a cerut 1.000 de euro pentru obținerea unor vize la vamă. Femeia s-a conformat celor cerute și a depus, trei zile mai târziu, suma cerută.

Falsul investitor străin a mai apelat la bunăvoința femeii și i-a mai cerut 2.600 de euro pentru taxa de gabarit a bagajului, însă femeia i-a comunicat că nu mai are bani, dându-și seama că a fost înșelată.

Polițiștii au deschid un dosar penal pentru înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de