Focuri de arma la discoteca din Stulpicani


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Frasin au fost nevoiți să tragă, sâmbătă, două focuri de avertisment în plan vertical pentru calmarea unor tineri agresivi la discoteca din Stulpicani.

politist foc de arma

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la miezul nopții, polițiștii din Frasin au fost sesizați de un tânăr de 26 de ani, din Stulpicani, despre faptul că a fost agresat, în timp ce se afla la discotecă, de doi tineri.

După ce s-au deplasat la discoteca din Stulpicani, polițiștii i-au găsit pe cei doi tineri scandalagii, ambii de 24 de ani.

La vederea tânărului de 26 de ani, dar și a oamenilor legii, cei doi scandalagii au continuat să se manifeste agresiv, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit de bucătărie și a adresat amenințări atât la adresa victimei, cât și la adresa polițiștilor.

Întrucât agresorul a refuzat să lase cuțitul din mână, după somațiile legale, polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment în plan vertical. Abia după ce a fost folosit armamentul, agresorul s-a conformat și a aruncat cuțitul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


Intră acum și în grupul de