Control al Ministerului Agriculturii privind ingineriile funciare


Intră acum și în grupul de

Statiunea de Cercetari Agricole au fost efectuate „inginerii funciare” aratind ca tranzactiile cu teren din zona, ale unor oameni care nu stiau legislatia, s-au facut „dubios”.

Flutur a spus intr-o conferinta de presa ca Octav Cozminca incearca sa fie un fel de „mama ranitilor” pentru sefii de descentralizate care au fost inlocuiti sau urmeaza sa fie inlocuiti si „cer azil politic in PSD”.

El a apreciat ca „celor din PSD nu le place in opozitie”, iar dupa doua luni incearca sa faca scenarii.

„I-as sugera domnului Cozminca, inainte de a se grabi cu anuntarea acelor anticipate cind vor ei, sa incerce sa gaseasca niste explicatii unor lucruri care s-au intimplat in mandatul 2000-2004”, a spus Flutur, exemplificind cu terenurile Statiunii de Cercetari Agricole Suceava unde de luni va incepe un control al Corpului de control al Ministerului Agriculturii.

„Sint niste lucruri care arata cum aceasta putere PSD a lucrat in acesti patru ani si ii inteleg odata in plus de ce se grabesc sa revina la putere pentru ca tare bine le mai era in modul cum au lucrat”, a spus Flutur.

El a mai spus ca transmite PSD ca „pina ce vor fi anticipate, vor avea surpriza sa afle cit s-a furat in tara asta sub cupola si sub closca PSD”.


Intră acum și în grupul de