Sucevean introdus in arestul Politiei Judetene pentru contrabanda cu tigari


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă după ce în portbagajul mașinii sale polițiștii au depistat 400 de pachete de țigări.

trafic tigari2

Marți, în jurul orei 13.30, un echipaj al Poliției din Adâncata l-a oprit pentru control, pe raza localității Hănţeşti, pe un bărbat de 54 de ani, din municipiul Suceava.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au descoperit 400 de pachete de ţigarete de provenienţă Duty free şi ucraineană, șoferul susținând că le-a cumpărat, în timpul zilei, de la o persoană necunoscută.

Oamenii legii au dispus confiscarea ţigărilor în valoare de 4.500 lei, ridicarea sumei de 1.839 lei de la bărbat şi indisponibilizarea mașinii. De asemenea, cercetările vor continua sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, bărbatul fiind reţinut și introdus în arestul I.P.J. Suceava. El urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de