Sofer pe maxi-taxi, cautat de politisti pentru ca a furat bani si mai multe scule auto din microbuz


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani, din Șcheia, angajat în calitate de șofer pe maxi-taxi, este căutat de polițiști după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Suceava, a sesizat Poliției, miercuri seara, faptul că tânărul a sustras dintr-un microbuz 370 de lei și mai multe scule auto.

trusa scule

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii suceveni au stabilit că miercuri victima l-a angajat pe tânăr în calitate de șofer pe maxi taxi, iar în jurul orei 12.00 angajatul l-a apelat pe bărbatul de 45 de ani, pe telefonul mobil, şi i-a adus la cunoştinţă faptul că a primit o amendă pentru că nu avea asupra sa documentele autoutilitarei.

Ulterior, în jurul orei 20.00, persoana vătămată s-a deplasat pe strada Staţiunii din Suceava, unde se afla parcat microbuzul, iar după verificarea acestuia a constatat că din torpedou lipsesc 370 lei și mai multe scule auto, iar tânărul angajat nu răspunde la telefon.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului estimat la circa 450 lei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de