Sofer pe maxi-taxi, cautat de politisti pentru ca a furat bani si mai multe scule auto din microbuz

Un tânăr de 26 de ani, din Șcheia, angajat în calitate de șofer pe maxi-taxi, este căutat de polițiști după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Suceava, a sesizat Poliției, miercuri seara, faptul că tânărul a sustras dintr-un microbuz 370 de lei și mai multe scule auto.

trusa scule

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii suceveni au stabilit că miercuri victima l-a angajat pe tânăr în calitate de șofer pe maxi taxi, iar în jurul orei 12.00 angajatul l-a apelat pe bărbatul de 45 de ani, pe telefonul mobil, şi i-a adus la cunoştinţă faptul că a primit o amendă pentru că nu avea asupra sa documentele autoutilitarei.

Ulterior, în jurul orei 20.00, persoana vătămată s-a deplasat pe strada Staţiunii din Suceava, unde se afla parcat microbuzul, iar după verificarea acestuia a constatat că din torpedou lipsesc 370 lei și mai multe scule auto, iar tânărul angajat nu răspunde la telefon.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului estimat la circa 450 lei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.