Case nelocuite din Bunesti si Comanesti, sparte de hoti


Intră acum și în grupul de

Mai multe bunuri, printre care obiecte de uz casnic, articole de îmbrăcăminte, ustensile electrice și de iluminat au fost furate după ce hoții au spart două case nelocuite, una în Bunești, iar alta în Comănești.

hot-pe-fereastra

Potrivit IPJ Suceava, vineri au fost sesizate două furturi din case nelocuite. Într-un prim caz, polițistii din Buneşti au fost sesizați de o localnică despre faptul că în perioada 20 decembrie 2014–10 ianuarie 2015 persoane necunoscute au sustras bunuri din locuinţa în construcţie a fiului său în vârstă de 31 ani, plecat la muncă în străinătate.

Cercetările întreprinse de polițiști au scos la iveală faptul că femeia nu a verificat imobilul de aproximativ trei săptămâni, iar prin forțarea geamului de la bucătărie hoții au intrat în casă, de unde au luat diverse obiecte de uz casnic, produse textile şi articole de îmbrăcăminte.

Un al doilea caz a fost sesizat polițiștilor din Dărmănești, de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Comănești, dar care locuiește în Calafindești. Acesta le-a spus oamenilor legii că imobilul din Comănești a fost spart de hoți, fiind furate mai multe bunuri.

În urma cercetărilor s-a constatat că în perioada 3 ianuarie – 22 ianuarie hoții au forțat ușa locuinței, iar din interior au luat ustensile electrice, produse textile și de iluminat.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de