Sacosa cu alimente, furata din incinta Manastirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna suceveană Cornu Luncii, a fost prins duminică, de un echipaj de jandarmi, după ce a furat o sacoșă cu alimente din incinta Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.

hot la manastirea sf ioan (1)

Potrivit  purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, mr. Bogdan Cornaci, duminică, 25 ianuarie, în jurul orei 13.30, un echipaj de jandarmerie aflat în apropierea Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” a observat un bărbat care a ieşit în fugă din incinta lăcaşului de cult.

La vederea jandarmilor, persoana în cauză s-a oprit un moment, apoi şi-a schimbat direcţia de deplasare şi a continuat să alerge.

După ce a fost oprit, jandarmii suceveni l-au legitimat pe bărbat, ocazie cu care au descoperit că asupra sa avea o sacoșă în care se aflau mai multe produse alimentare.

În timp ce jandarmii îl legitimau pe cel în cauză, M.C., în vârstă de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii, paznicul mănăstirii le-a relatat jandarmilor că unei femei i-a fost sustrasă o sacoșă în timp ce discuta cu duhovnicul.

În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au constatat că bărbatul, în timp ce se afla în imediata apropiere a unei clădiri din incinta mănăstirii, a observat că o femeie a lăsat o sacoşă în holul clădirii şi a intrat într-o încăpere. Profitând că nu se afla nimeni în preajmă, bărbatul a luat plasa şi s-a îndreptat către poarta de acces în mănăstire.

Tânărul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile alimentare în valoare de aproximativ 60 de lei au fost restituite femeii în vârstă de 58 de ani, din municipiul Suceava.

hot la manastirea sf ioan (2)


Intră acum și în grupul de