Tigari, cafea si alcool de contrabanda, gasite in chioscul unui comerciant din Piata Mare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Suceava, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă după ce polițiști de la Investigarea Criminalităţii Economice au descoperit țigări, cafea și alcool fie de provenienţă extracomunitară, fie fără documente de provenienţă, în chioșcul său din Piața Mare.

tigari ilicite

În urma unui control efectuat marți, 27 ianuarie, în Piaţa agroalimentară din centrul municipiului, polițiștii suceveni au găsit în incinta unui spațiu commercial aflat în proprietatea unui bărbat de 56 de ani, 133 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, 20 pachete de cafea şi 18 sticle de alcool, fără documente de proveniență.

Totodată, în baza unui mandat de percheziție, polițiștii au găsit într-un garaj folosit de comerciant 59 sticle de alcool, cu timbru de Republica Ucraina şi 4 pachete de cafea.

„Bunurile în valoare de 3.500 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de