Doi barbati din Mitocul Dragomirnei au scos o usa cu tot cu toc pentru a intra intr-un magazin din Hantesti


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din Mitocu Dragomirnei au fost prinși de polițiști după ce au dat o spargere la un magazin din localitatea Hânțești, reușind să scoată ușa de acces cu tot cu toc.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri dimineața, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Hânțești, a anunțat la Poliție că în timpul nopții persoane necunoscute au pătruns într-un  magazin mixt prin forțarea ușii de acces, de unde au sustras produse alimentare și alte bunuri.

cheie in usa

Din cercetări a reieșit faptul că femeia a închis marți seara magazinul, în jurul orei 18.00, iar a doua zi dimineața a constatat că ușa care face accesul în spațiile de depozitare și magazin este deschisă, iar în interior sunt urme de răvășire.

Proprietara a reclamat furtul unor produse alimentare și nealimentare a unei sume de bani, precum și lipsa unor bijuterii, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 3.000 de lei.

Sursa citată a mai arătat că magazinul era asigurat cu gratii metalice la ușa principală și la cele trei geamuri, însă ușa de acces în spațiile de depozitare era asigurată doar cu zăvor. Astfel, hoții au demontat cu tot cu toc ușa de la depozit, sistemul de alarmă nefiind funcțional.

La o zi după anunțarea furtului, polițiștii din Adâncata au reușit să dea de autorii  faptei, un bărbat de 31 ani şi un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Mitocul Dragomirnei.

Tânărul de 18 ani a recunoscut comiterea faptei, reuşindu-se recuperarea unor bunuri provenite din furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de vineri, 6 februarie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de