Singurul reprezentant al Sucevei in Guvernul Ponta, eliberat din functie


Intră acum și în grupul de

Premierul Victor Ponta a semnat eliberarea din funcţie a secretarului de stat la Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Cătălin Diaconescu.

Mon oficial

Acesta a fost eliberat din funcţie la cerere potrivit deciziei premierului publicată în Monitorul Oficial.

Diaconescu a depus în 4 februarie cererea de eliberare din funcţie.

Catalin Diaconescu, şef birou Fond Forestier în cadrul Direcţiei Silvice Suceava, a fost numit secretar de stat la  Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură din cadrul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice în martie 2014.

El era singurul reprezentant al Sucevei în Guvernul Victor Ponta şi luase locul fostului secretar de stat Gelu Puiu, promovat în această funcţie de PNL.

 

Cătălin Diaconescu este absolvent al Facultăţii de Silvicultură din cadrul Universităţii Stefan cel Mare – Suceava, promoţia 1995. A lucrat până în 1998 ca inginer silvic la Ocolul Silvic Breaza, în anul 1998 a fost pentru o scurtă perioadă şef de ocol la Pojorâta, iar din 1999 şi până în 2003 a îndeplinit funcţia de inginer şef la acelaşi ocol silvic din Pojorâta. Din 2003 şi până în prezent, Cătălin Diaconescu a lucrat ca şef birou fond forestier şi cadastru forestier, la Direcţia Silvică Suceava.


Intră acum și în grupul de