Trei candida#355i pentru pre#351edin#355ia PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Ultimul care a anunţat că va candida, Dorel Petru Crăciun, fost deputat PSD, a făcut-o in cadrul Biroului Executiv al partidului, la şedinţă fiind prezent şi preşedintele partidului Adrian Năstase, spunand că doreşte ca PSD „să-şi regăsească forţa”.

„Văd in sală oameni deosebiţi, profesionişti o adevărată elită a judeţului Suceava. Aceşti oameni, o parte au fost inlocuiţi din funcţie, iar o parte sint ameninţaţi cu demiterea, cred că e momentul să fim alături de colegii noştri şi să formăm o echipă puternică”, a mai spus Crăciun.

La rindul său, Mihai Vitcu, fostul inspector general al IŞJ Suceava, a criticat implicarea mult prea mare a centrului in viaţa organizaţiei judeţene şi a anunţat că misiunea pe care o vede el pentru viitorul preşedinte este aceea de a valorifica resursele umane autohtone. „La Suceava există suficienţi oameni care să-şi creeze un viitor folositor. Organizaţia Judeţeană a PSD trebuie lăsată să respire prin oamenii săi”, a precizat Mihai Vitcu. Gavril Mirza, actualul preşedinte al organizaţiei judeţene al partidului s-a declarat mulţumit de faptul că are contracandidaţi la funcţie in cadrul partidului, insă a lăsat să se inţeleagă că deocamdată nu doreşte „să iasă la bătaie cu declaraţii”, preferind să lase „rezultatele şi faptele de pină acum” să vorbească in locul lui.


Intră acum și în grupul de