Un tanar care s-a urcat baut la volan a avariat o masina parcata si a distrus sediul unei firme, in cartierul Zamca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice și astfel a intrat într-o mașină parcată, după care s-a răsturnat distrugând sediul unei firme.

masina rasturnata

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.20, pe strada Narciselor din municipiul Suceava, la volanul unei mașini cu număr de înmatriculare provizoriu aflându-se un tânăr de 21 ani, din Gura Humorului.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu o mașină parcată, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se şi intrând în impact cu un imobil.

În urma impactului, cele două mașini au fost avariate, iar fațada imobilului precum și geamurile societăţi comerciale din zonă au fost distruse.

Polițiștii suceveni au stabilit că tânărul s-a urcat la volan având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar numerele provizorii ale mașinii erau expirate de joi, 12 februarie.

În acest sens, oamenii legii au întocmit un dosar penal.


Intră acum și în grupul de