Onofrei-Mirza se victimizeaza cind sustine ca este tinta razbunarii Aliantei


Intră acum și în grupul de

Onofrei a spus intr-o conferinţă de presă că declaraţia lui Gavril Mirza, nu are nici un suport real. „Stă foarte bine să te victimizezi in opoziţie. E una din armele pe care şi noi le-am folosit”, a spus Onofrei.

El şi-a exprimat mirarea că Gavril Mirza a făcut această declaraţie la scurt timp după ce afirmase că relaţiile intre el şi prefect sint bune.

„Cred că a fost sancţionată de lideri ai PSD această declaraţie a preşedintelui Mirza. Nu poţi spune că eşti in opoziţie şi in acelaşi timp că eşti in relaţii bune cu prefectul”, a adăugat Onofrei. „Tot ceea ce fac eu nu are de-a face cu vreun act de răzbunare sau cu ţinte precise. La anumite reclamaţii, bine intemeiate, incercăm să dăm un răspuns corect şi este necesar să facem unele verificări”, a spus Onofrei care a subliniat că instituţia prefectului „este in relaţii foarte bune” cu conducerea Consiliului Judeţean Suceava.

Mirza a susţinut, simbătă că deschiderea unor dosare impotriva unor foşti directori de instituţii descentralizate sucevene il au, de fapt, pe el drept „ţintă” ca o razbunare a Alianţei D.A.


Intră acum și în grupul de