Pustoaica de 14 ani conducea masina prin Brodina, dar parcarea i-a facut probleme. Acum e cercetata penal


Intră acum și în grupul de

Postul de poliţie Brodina, a fost sesizat vineri aproape de ora 20 despre faptul că  pe DJ 209 G din localitate, un autoturism a intrat în coliziune cu peretele unui magazin.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că în jurul orei 19.30, un tânăr de 19 ani din comuna Brodina, i-a încredinţat spre conducere autoturismul unei fete de  14 ani din aceeaşi localitate.

bani masina politie (2)

Astfel, în timp ce aceasta conducea autoturismul pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, a încercat să-l parcheze în faţa unui magazin, însă, din cauza neatenţiei a intrat în coliziune cu peretele imobilului, pe care l-a distrus.

Minora a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal faţă de minora de 14 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi ”distrugere din culpă’’ şi   faţă de tânărul de 19 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: „încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de