Zarojanu- La Suceava nu se dau autorizatii de constructii fara respectarea legii


Intră acum și în grupul de

Ea a subliniat că, in primul rind, ceea ce a produs şi o iritare a unor suceveni, a fost instaurată pe deplin legalitatea in acest domeniu.

Zarojanu a acceptat insă că „sint incă foarte multe de făcut”.

Viceprimarul Sucevei a spus că activitatea de urbanism este afecatată de lipsa oamenilor, a logisticii şi a specialiştilor in domeniu.

Pentru inlăturarea acestor deficienţe, Zarojanu susţine că a inaintat numeroase referate către primar fără nici un răspuns. „Nu se mai dau autorizaţii pe ochi frumoşi, pe intervenţii sau pe prietenii şi acest lucru supără pe unii care erau altfel invăţaţi. Săptăminal am audienţe şi toţi cei care au venit cu probleme au plecat lămuriţi că tot ce facem este legal, dar nu putem face ce nu este legal”, a mai spus Zarojanu. Ea a ţinut să precizeze că executivul local pune in aplicare hotăririle Consiliului municipal şi că nu va accepta „niciodată” să facă ceva impotriva legii.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a criticat, joi, in conferinţa săptăminală de presă, activitatea de urbanism arătind că aceasta se desfăşoară defectuos, “din cauze obiective şi subiective”. El a evitat să spună cauzele subiective, arătind insă că personalul este insuficient, iar dotarea trebuie completată cu calculatoare.


Intră acum și în grupul de