Tigari de provenienta ucraineana de peste 25.000 de lei, ascunse in bordul, portierele si roata de rezerva ale unei masini


Intră acum și în grupul de

În mașina unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Suceava, polițiștii de frontieră au găsite ascunse țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 25.000 de lei.

tigari roata

Sâmbătă dimineața, pe raza localităţii Vicovu de Sus, polițiștii de frontieră l-au oprit pe C. Vasile, care se afla la volanul unui autoturism marca  Hyundai Santa Fe, asupra căruia existau suspiciuni că transportă ţigări de contrabandă.

În urma unui control amănunțit al mașinii, la sediul poliţiei de frontieră, au fost descoperite în autoturism, ascunse în bord, portiere şi roata de rezervă, 2.530 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

„În baza celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui C. Vasile actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, a informat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Țigările în valoare de 25.300 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, în vederea continuării cercetărilor.

 


Intră acum și în grupul de