Sucevencele au primit flori si felicitari din partea deputatului Ioan Balan, de Martisor


Intră acum și în grupul de

Tinerii liberali suceveni, avându-i în frunte pe  Lucian Harșovschi și pe Niculai Barbă, au oferit duminică, de 1 martie, peste 2.000 de garoafe sucevencelor, din partea președintelui Organizației Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan.

flori de la Ioan Balan de 1 Martie (2)

O parte din flori, însoţite de felicitări, au fost împărţite doamnelor şi domnişoarelor care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanță la superlativ”, organizat la Shopping City Suceava.

Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii, care se sărbătorește pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

flori de la Ioan Balan de 1 Martie (1)

Acțiunea parlamentarului liberal Ioan Balan și a Organizației Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă, mai exact în cartierul Burdujeni, și va continua în zilele următoare și în celelalte cartiere ale municipiului reședință de județ. Ea se va încheia în data de 8 martie, de Ziua Femeii.

flori de la Ioan Balan de 1 Martie


Intră acum și în grupul de