Un fals politist i-a cerut 550 de euro unei femei din Granicesti pentru ca fratele ei sa se impace cu victimele accidentului in care a fost implicat


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Grănicești, a căzut în capcana unui fals polițist care i-a spus că fratele ei a avut un accident rutier, în urma căruia doi copii sunt la spital, accidentați. Falsul polișist i-a cerut femeii 550 de euro pentru ca bărbatul să se împace cu tatăl copiilor.

bani 2

Poliția Județeană a informat că marți, în jurul orei 15.00, polițiștii din Grănicești au fost sesizați de o femeie de 64 de ani despre faptul că fiica sa a fost victima unei înșelăciuni prin metoda „Accidentul”,

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că luni după-amiază, femeia de 41 de ani a fost sunată pe telefonul fix de către o persoană care s-a recomandat polițist și care i-a adus la cunoștință faptul că  fratele său a suferit un accident de circulație în municipiul Suceava, în urma căruia doi copii minori sunt accidentați și se află la spital.

În acest sens, pentru a se împăca cu tatăl minorilor, falsul polițist i-a spus că trebuie să plătească 550 de euro.

Femeia a luat din casă banii mamei sale, 3.200 lei, și s-a deplasat spre centrul comunei unde i-a înmânat banii unui bărbat aflat într-o mașină.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de