Barbatul care a batut un agent de paza al unui supermarket din Radauti, dupa ce a furat un parfum, a fost trimis in judecata


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care a furat un parfum la începutul lunii februarie dintr-un supermarket din Rădăuți folosindu-se de copilul din cărucior, după care a bătut agentul de pază, a fost trimis în judecată, în arest preventiv, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Potrivit procurorului Andrei Sebastian Bucșa, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, inculpatul Robert Linu a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte, după cum urmează: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată și tulburarea liniştii publice.

Procurorul a arătat că în data de 3 februarie 2015, în jurul orelor 19.45, inculpatul a sustras un parfum marca Adidas din magazinul Kaufland Rădăuți, trecându-l în mod conştient prin faţa casei de marcat fără a-l achita, având o înțelegere prealabilă cu concubina sa, Bozu Elena.

După ce a trecut de casa de marcat, inculpatul l-a lovit în mod violent şi repetat, timp de mai multe minute, cu pumnii în faţă, pe agentul de pază R.V., aflat în timpul serviciului, creându-i leziuni care au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Prin actele de violență din incinta magazinului, au fost tulburate ordinea și liniștea publică, a susținut sursa citată.

De asemenea, procurorii au mai explicat faptul că la data de 11 aprilie 2013, inculpatul a condus un Opel Vectra, înmatriculat în Italia, pe strada Dobrogeanu Gherea din Rădăuţi, deși nu avea permis de conducere. În urma unei altercații verbale cu un pieton pe care l-a împroșcat după ce a trecut cu mașina printr-o baltă, a întors autovehiculul şi cu intenţie a acroşat pietonul cu partea din faţă a mașinii, provocându-i leziuni fizice de tipul „contuzie gambă stângă, hematom gambă stângă”.

Dosarul inculpatului va fi soluționat de Judecătoria Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de