Un scurtcircuit a provocat un incendiu la o locuinta din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Mai multe aparate aparate electronice, obiecte de mobilier și bunuri casnice s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit marți, în jurul prânzului, la o locuință de pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Fălticeni.

incendiu

Potrivit ISU Suceava, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri, focul manifestându-se asupra bunurilor casnice dintr-o cameră de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi la două locuinţe situate în imediata apropiere.

În urma incendiului au ars aparate electronice, un televizor, două computere, o unitate pentru cameră de supraveghere, o combină muzicală, şi obiecte de mobilier, două birouri şi o canapea. De asemenea, flăcările au degradat tencuiala din încăperi, un frigider şi alte bunuri casnice.

După aproximativ 20 de minunte misiunea pompierilor a luat sfârșit, locuinţa şi cele două case învecinate fiind salvate.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs de aparate electrice lăsate sub tensiune”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de