Elevi de clasa a VIII-a, prinsi de jandarmii suceveni cu doua cutite in buzunare


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni i-au prins, marți, pe doi elevi de clasa a VIII-a având asupra lor două cuțite. Părinții copiilor s-au ales cu amenzi de 200 de lei.

cutite

Trei adolescenți aflați pe spaţiul verde amenajat în apropiere de intersecţia dintre Bulevardul George Enescu şi Calea Obcinilor au fost zăriți de jandarmii suceveni marți, în jurul orei 17.00, având un comportament neadecvat. Întrucât tinerii se aflau aşezaţi pe o masă și cu picioarele pe bancă, jandarmii aflați în patrulare s-au apropiat de ei pentru a le atrage atenţia.

Însă, pentru că unul dintre minori le-a trezit suspiciuni, având un obiect voluminos în buzunarul hainei, jandarmii le-au cerut minorilor să prezinte ce bunuri au asupra lor.

Astfel, asupra a doi dintre adolescenţi, elevi în clasa a VIII-a, ambii din municipiul Suceava şi cu vârsta de 13 ani şi respectiv 15 ani, jandarmii au găsit în buzunare două cuţite cu dimensiunile de 24 cm şi 21 cm.

Tinerii le-au spus jandarmilor că poartă cuțitele asupra lor pentru autoapărare.

Potrivit Jandarmeriei, părinții celor doi elevi au fost amendați cu câte 200 de lei pentru ca nu au luat măsurile necesare pentru a-i împiedica pe copii de la comiterea faptelor de vagabondaj.


Intră acum și în grupul de