Tanar din Vicovu de Sus, retinut de politisti pentru tainuire si inselaciune


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Sus, a ajuns în arestul Poliției Județene, urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și tăinuire.

mama arest

Poliția Județeană a informat că miercuri, 11 martie, polițiștii din Marginea au reușit documentarea activității infracționale a unui suspect de 25 ani, din oraşul Vicovu de Sus, pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și tăinuire.

Sursa citată a arătat că în noaptea de 4 spre 5 martie, tânărul s-a deplasat la locuința unui bărbat din comuna Vicovu de Jos și pe motiv că a fost implicat într-un accident de circulație și are nevoie de bani, a cerut și primit suma de 400 lei. Inculpatul a lăsat drept garanție actele de înmatriculare ale autoturismului, despre care știa că nu-i aparţin, fiind sustrase în noaptea de 2 spre 3 martie din interiorul unui autoturism parcat în garajul unui bărbat din comuna Horodnic de Jos.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de