Acasă Actualitate Tanar din Vicovu de Sus, retinut de politisti pentru tainuire si inselaciune

Tanar din Vicovu de Sus, retinut de politisti pentru tainuire si inselaciune


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vicovu de Sus, a ajuns în arestul Poliției Județene, urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și tăinuire.



Poliția Județeană a informat că miercuri, 11 martie, polițiștii din Marginea au reușit documentarea activității infracționale a unui suspect de 25 ani, din oraşul Vicovu de Sus, pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și tăinuire.

Sursa citată a arătat că în noaptea de 4 spre 5 martie, tânărul s-a deplasat la locuința unui bărbat din comuna Vicovu de Jos și pe motiv că a fost implicat într-un accident de circulație și are nevoie de bani, a cerut și primit suma de 400 lei. Inculpatul a lăsat drept garanție actele de înmatriculare ale autoturismului, despre care știa că nu-i aparţin, fiind sustrase în noaptea de 2 spre 3 martie din interiorul unui autoturism parcat în garajul unui bărbat din comuna Horodnic de Jos.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version