Menajera unei case din centrul Sucevei, batuta cu salbaticie de un hot


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 54 de ani, care lucra ca menajeră într-o vilă din centrul municipiului Suceava, a fost bătută cu sălbăticie de un individ care a intrat în casă cu dorința de a fura bani. Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după care a fost transferată la o clinică din Iaşi.

spitalul judetean suceava 1

Joi dimineață, femeia se afla în vila de pe strada 6 Noiembrie din centrul municipiului Suceava, iar la un moment dat un bărbat necunoscut a intrat în locuinţă, uşa de la intrare fiind descuiată, şi a început să scotocească prin casă.

Potrivit subcomisarului Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, hoţul i-a cerut bani menajerei, însă aceasta i-a spus că nu este proprietara casei, iar bărbatul a lovit-o cu pumnii peste faţă.

Bărbatul a plecat în grabă abia după ce fiica proprietarilor, care se afla la etajul casei împreună cu o prietenă, a fost alertată de zgomote și a coborât să vadă ce se întâmplă.

Epureanu a precizat că în acest caz se fac cercetări pentru depistarea persoanei care a pătruns în imobil.

Cât privește starea de sănătate a menajerei, directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat că femeia a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor unde i s-au acordat îngrijiri medicale întrucât avea leziuni ale oaselor feţei şi i s-au efectuat investigaţii medicale.

Ulterior, pacienta a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi.

 

 


Intră acum și în grupul de