Barbatul care si-a sugrumat iubita, retinut in Arestul Politiei Judetene


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care și-a sugrumat la începutul acestei săptămâni iubita și le-a spus polițiștilor că femeii i s-a făcut rău, a fost băgat în Arestul Poliției Județene.

arest

 

Potrivit prim-procurorului Lucian Stănescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii suceveni au cerut instanţei arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Astfel, Bondor Toader, în vârstă de 53 de ani, a fost reţinut timp de 24 ore în Arestul I.P.J. Suceava, începând de joi, 12 martie, de la ora 13.30 și până vineri, 13 martie, la ora 13.30, urmând ca cercetările să fie continuate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Prim-procurorul Lucian Stănescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, a susținut că în cursul zilei de marți, 10 martie, între orele 13.00 și 14.00, în casa în care locuiau cei doi concubini, în satul Mihoveni, din cauza consumului în exces de băuturi alcoolice şi a unor conflicte domestice preexistente, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra iubitei sale.

În acest mod, bărbatul i-a provocat femeii leziuni grave care au condus în scurt timp la decesul acesteia. Este vorba despre insuficienţă cardio-respiratorie acută instalată ca urmare a asfixiei mecanice prin comprimarea formaţiunilor vasculo – nervoase şi aeriene ale gâtului cu ruptură corn superior os hioid.

„S-a apreciat că în urma probelor administrate rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit o infracţiune intenţionată contra vieţii pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de 5 ani ori mai mare şi, pe baza evaluării gravităţii faptei, a modului şi a circumstanţelor de comitere a acesteia, a anturajului şi a mediului din care acesta provine şi a altor împrejurări privitoare la persoana acestuia, se constată că privarea sa de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”, a transmis prim-procurorul Lucian Stănescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de