VIDEO/FOTO Patru angajati ai ACET raniti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un TIR


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, angajaţi ai ACET SA Suceava,  au fost rănite în urma unui accident grav petrecut miercuri dimineața pe DN17, pe raza comunei Şcheia.

accident, pompieri, descarcerare, ambulante

La locul accidentului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum și trei ambulanţe ale S.A.J. şi echipaje de poliţişti.

„La faţa locului, au fost identificate două autovehicule, un cap tractor şi un autoturism, care în urma coliziunii au ieşit în afara părţii carosabile. În momentul accidentului, în autoturism se aflau patru persoane, două dintre acestea, un bărbat de 40 de ani şi o femeie în vârstă de 57 de ani, fiind găsite încarcerate de către echipajele de salvare”, a informat purtătorul de cuvânt ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Acesta a precizat că după ce au fost examinaţi şi stabilizaţi de către medicul sosit la faţa locului, răniţii au fost extraşi de către pompieri şi apoi predaţi echipajelor de paramedici şi personalului medical de pe autosanitarele S.A.J., pentru manevre medicale aprofundate.

accident, ambulante, descarcerare

Cele patru persoane din autoturism au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, șoferul autotrenului refuzând transportul la unitatea spitalicească.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a mai spus să victimele sunt conștiente, cooperând cu cadrele medicale.

Pe timpul intervenţiei, circulaţia din zonă a fost întreruptă pe un singur sens de mers, pentru aproximativ o oră.


Intră acum și în grupul de