Arme, cartuşe, proiectile şi materiale pirotehnice găsite în urma percheziţiilor la persoane bănuite de contrabandă cu arme


Intră acum și în grupul de

O armă letală, trei arme neletale, 53 de cartuşe, 500 de proiectile şi peste 700 de materiale pirotehnice au fost ridicate de  poliţişti, în urma celor zece percheziţii efectuate de joi dimineaţă, în cinci județe și în municipiul București, la persoane bănuite de contrabandă cu arme și munițiile letale și neletale, provenite din Germania, Slovacia, Italia și Bulgaria, potrivit Poliţiei Române.

arme pistol munitie petarde (3)

Poliţiştii structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coordonarea direcţiei de specialitate din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 10 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Vaslui, Suceava, Bihor, Giurgiu și Olt.

 

Percheziţiile au fost efectuate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată cu arme și muniții letale și neletale, introduse ilegal în țară, prin intermediul coletăriei și al mijloacelor de transport persoane.

arme pistol munitie petarde (2) arma pistol munitie

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării o armă letală, respectiv o puşcă de vânătoare şi trei arme neletale, respectiv două pistoale şi o puşcă.

 

De asemenea, poliţiştii au găsit în locuinţele percheziţionate muniţii, respectiv 53 de cartuşe de calibre 9 şi 12 mm., 500 de proiectile din plumb şi peste 700 de obiecte pirotehnice.

 

La activități au participat 50 de polițiști  din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase și luptători S.I.A.S..

Cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

arme pistol munitie petarde


Intră acum și în grupul de